Tocanita cu ciuperci si legume

de Tabita _ in Mancaruri de post, 14 Mar 2019 | 5508 vizualizari

 

O mancare gustoasa si sanatoasa potrivita pentru pranz sau pentru cina.
"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa rosie
  • 5 cartofi
  • 400 g ciuperci taiate din conserva
  • 400 g rosii decojite in suc de rosii
  • 150 g legume congelate: mazare, fasole verde, porumb
  • putin ulei
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci si legume:


Mai intai curatam si spalam usturoiul, ceapa si le tocam.
Apoi curatam, spalam si taiem cubulete cartofii.
Intr-o oala, punem putin ulei la incins si calim usturoiul. Apoi adaugam ceapa si ciupercile si le lasam cateva minute la foc mic, amestecand din cand in cand.
Adaugam condimentele.
Adaugam cartofii si punem apa cat sa-i acopere si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 de minute.
Adaugam legumele congelate si rosiile si mai lasam sa fiarba pentru 10 minute.
Potrivim de sare si oprim focul.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ardei copti cu rosii si usturoi